Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март Луната в

...
Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март
Луната в
Коментари Харесай

Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни

Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март

Луната в този знак основава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Лунната сила прави хората прочувствено нестабилни. Може да зародят търкания в връзките, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на непознати внушения и въздействие. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Периодът е подобаващ за благотворителна активност, добре е за креативен занимания.

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: 29 лунен ден до 07:16ч на 2 март

30 лунен ден от 07:16ч до 19:36ч

Не всеки месец има 30 лунен ден и нормално той е доста къс. Това е прелестен интервал, изпълнен с хубост, естетика и обич. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. 

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Използвайте всеки способ, който ви харесва. Това може да стане посредством взимане на душ, вана, или въображаемо отработване на обстановката, четене на мантри, молитви и други. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние в 19:36ч и стартира 1 лунен ден до 07:42ч на 3 март

Това е доста специфичен и необикновен ден. Негов знак е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще бъдат от огромна изгода. 

Първият ден от лунния месец е доста ослепителен и чист ден. В него всички мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е важно да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли нямат място, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат сполучливи.

Не бързайте да стартирате нови неща. Всеки опит за " започване " на нещо ново ненадейно ще се изправя пред обстоятелството, че по пътя към реализирането на проектите си човек непрестанно ще се сблъсква с доста трудности, които като че ли изникват от нищото. Опитайте се да превърнете това време в тиха отмора, където най-сетне ще можете да бъдете сами със себе си или с близки другари.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е " време за обич ", а не за " правене на обич ".

Слънчев календар – 17 слънчев ден - Денят е отдаден на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Подходящо е за нови запознанства. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко напразно да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР